Våra tjänster

3D Printning

Våra två tekniker:

FDM och SLA

Teknikerna har olika fördelar och använder olika typer av material, kombineras teknikerna uppnår man snabbt ett bra resultat.

Inom  teknikerna jobbar vi med flera olika material och provar ständigt nya. Vi fokuserar på säkra leverantörer som har egen forskning och ligger nära geografiskt, de ska även jobba för hållbara lösningar.

3D Modellering

DfAM

Design for Additiv Manufacturing.

För att uppnå bra resuktat vid 3D printning så krävs en modell som är genomtänkt och anpassad för just det.

Finns inte möjlighet eller kapacitet att skapa 3-modeller till ert projekt, eller vill ni ha hjälp med att anpassa er design anpassad till 3D printning.

Vi kan hjälpa er med det.

3D Skanning

Kommer snart!

Inom kort kommer vi att erbjuda 3D skanning.

Hör gärna av er om ni i framtiden har behov av denna tjänst.

Vi har i ett pilottest skannat fötter och tillverkat hälkoppar.

Reverse Engeneering som det kallas, att skanna en fysisk produkt och därefter föra över den digitalt till ett CAD program spar oerhört mycket tid och eliminerar felmätningar.

Projekt

Ofta är en printad detalj bara en del av en större sammanställning, i vissa fall kan vi  sätta ihop flera delar så att ni får hela lösningen levererad, det spar tid.

Kombinationer av material är också vanliga, vi printar t.ex höljen i ABS eller PA+CF, kolfiberförstärkt nylon, och tätar locket med en tätning printad i TPU, ett elastiskt material. Monteringen sker ofta med insmälta gängade inserts av mässing eller inprintade standard muttrar.

Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.